Uitschakelen van Squirrelmail

Op 1 juni 2022 zal de Squirrelmail webmail omgeving uitgeschakeld worden op alle hosting platformen van 4Service. Na deze datum zal het niet meer mogelijk zijn om in te loggen op de Squirrelmail omgeving om je e-mail te bekijken.    Het uitfaseren van Squirrelmail stond al langere tijd op de planning, waarvoor meerdere redenen zijn. Zo is de ... Lees verder »

11th Jun 2022
Log4j kwetsbaarheid

Op 10 december is er een ernstige kwetsbaarheid ontdekt en bekendgemaakt in de log4j tool welke veel gebruikt wordt voor het loggen van Java applicaties.Met de kwetsbaarheid wordt het mogelijk voor kwaadwillenden om zonder authenticatie op afstand willekeurige code te injecteren en uit te voeren met de rechten van de betreffende Java ... Lees verder »

2nd Jan 2022
4service verhuisd naar Den Haag

4service is naar Den Haag verhuisd.   Ons kantoor is vanaf nu gevestigd in Den Haag.  Ons nieuwe telefoonnummer: 070 45 00 677   Onze servers blijven onveranderd in de datacenters gevestigd waardoor er geen veranderingen zijn voor onze klanten.   Onze overige bedrijfsgegevens zijn niet gewijzigd. 4Service WebHosting Lees verder »

28th Aug 2020
Patch voor lekke Wordpress plugin (ThemeGrill Demo Importer)

We hebben voor de Wordpress plugin 'ThemeGrill Demo Importer' een geautomatiseerde patch uitgevoerd op Wordpress-sites welke op ons platform staan. De versies 1.3.4 tot en met 1.6.1 zijn namelijk kwetsbaar voor aanvallers volgens onderzoek van WebARX. Hierdoor lopen de sites risico op verwijdering van inhoud en is het onder bepaalde ... Lees verder »

22nd Feb 2020
1 2 3