Ik wil over stappen naar een groter pakket, hoe gaat dat in zijn werk?

Wanneer u wilt overstappen naar een groter pakket hoeft u alleen maar een support ticket aan te maken.
U geeft hier in aan naar wel pakket u wil overstappen.
Wij verrekenen de reeds voldane kosten voor uw bestaande pakket met de nieuwe bestelling.
U hoeft dus nooit dubbel te betalen. Upgraden kan op elk moment, zonder dat er instelkosten berekend worden. Naar boven