Als u de melding krijgt:

"Op de server waarmee u verbonden bent, wordt een beveiligingscertificaat gebruikt dat niet kan worden gecontroleerd. De principal-naam van het doel is onjuist. Wilt u deze server blijven gebruiken?"
Dan is waarschijnlijk dit aan de hand.

U heeft SSL/TLS (beveiligde verbinding) aanstaan in uw mailclient en u heeft bij inkomende/uitgaande mailserver uw eigen domeinnaam ingevuld.
Op zich is dit helemaal goed.

Echter op het moment dat u zich met de mailserver verbind, zal de mailserver de domeinnaam in combinatie met het certificaat controleren.
Uw domein is dan bijvoorbeeld: mail.uwdomein.xx en het certificaat is van: mail.4service.nl

Omdat deze twee verschillend zijn krijgt u de error melding.

Het is dan ook geen probleem om dit te accepteren.

Als u de melding niet wilt krijgen kunt u twee dingen doen. SSL uitzetten (maar dan is de mailverbinding niet meer beveiligd dus dit is geen goede oplossing) of in uw mailclient bij in- en uitgaande mailserver uw eigen domeinnaam niet gebruiken maar onze servernaam voor de E-mail.

Onze Mailserver naam is: mail.4service.nl

U vervangt dus bij Server voor inkomende e-mail (pop) instelling in uw e-mail client:

mail.uwdomein.xx  voor: mail.4service.nl